Welkom op onze website met voetbalshirts

goedkope voetbalshirts|goedkope voetbaltenues

De Jong ontving een grote eer

Onlangs kondigde de Bundesliga Raad van Bestuur aan dat Frenkie DE Jong was geselecteerd als de beste speler van de competitie dit seizoen. De veelbelovende middenvelder voegde dus nog een andere grote eer toe aan zijn Ajax shirt, hoewel hij zich volgend seizoen bij Barca zal voegen.

Dit seizoen is de bekwaamheid van DE Jong algemeen erkend. Hij hielp Ajax de Bundesligatitel en de Nederlandse beker winnen. Ajax bereikte ook de halve finale van de Champions League. Hoewel ze uiteindelijk werden uitgeschakeld door Tottenham hotspur, had dit geen invloed op hun grote succes dit seizoen. Hoewel DE Jong volgend seizoen het Barcelona shirt zal dragen, krijgt hij daarom nog steeds veel lof. Tegelijkertijd werd hij ook de rookies van het jaar genoemd in de Bundesliga.

DE Jong bereikte drie goals en drie assisteert in 31 wedstrijden in de Bundesliga dit seizoen. Zijn nauwkeurigheid was zo hoog als 91 procent. En op zijn 22e is het verbazingwekkend wat hij heeft bereikt. Hij is voorbestemd om een topspeler te worden.

+ نوشته شده در  شنبه 28 ارديبهشت 1398ساعت 4:49  توسط yidao liu 

Ajax-fans moeten meer dankbaar zijn

Om eerlijk te zijn, Ajax heeft een geweldig seizoen achter de rug. Hun goedkope voetbalshirts hebben veel erkenning gekregen. Hoewel ze werden uitgeschakeld in de halve finale van de Champions League, hebben hun prestaties onze verwachtingen ver overtroffen. Hun fans lijken echter niet tevreden te zijn.

Hun middenvelder Frenkie de Jong zal zijn Ajax shirt opstijgen en volgend seizoen naar Barcelona komen. Dus de club was van plan om een afscheidsceremonie voor hem te houden. Veel Ajax-fans zijn echter fel gekant tegen het evenement. Ze laten berichten achter op de officiële website van de club en vragen om de ceremonie te annuleren. Omdat ze denken dat DE Jong een van de hoofdrolspelers is die verantwoordelijk is voor het verlies van de Champions League aan Tottenham hotspur.

Naar mijn mening zijn Ajax-fans te veeleisend. Ze zijn volledig vergeten hoe goed de club dit seizoen is geweest. Een club die Real Madrid en Juventus verslaat, verdient respect. De fans moeten meer dankbaar zijn.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 26 ارديبهشت 1398ساعت 3:00  توسط yidao liu 

Ronaldo wordt de hoofdrolspeler in een animatie

Iedereen heeft een droom om een held te worden, en Cristiano Ronaldo ook. Hoewel hij al een superheld is in het voetbal als hij Juventus shirt draagt, wil hij meer dan dat. Hij wil ook een superheld zijn in de animatiewereld.

We hebben altijd geweten dat Ronaldo het niet kan redden in zijn wereld. Hij heeft veel wonderen gecreëerd in zijn carrière en daarom zijn zijn goedkope voetbalshirts zo populair bij veel fans. Nu zijn we getuige van een ander wonder dat hij aanricht: hij werd uitgenodigd om de protagonist te zijn van de Amerikaanse animatiefilm "Striker Force 7". En hij heeft een video van de film op zijn Instagram geüpload. In deze video beschermt Ronaldo de aarde en de mensen op zijn manier.

Hoewel de video slechts een voorproefje is van de animatiefilm, krijgt deze toch veel aandacht. Als superheld in deze film is de superkracht van ronaldo nog steeds gerelateerd aan zijn voetbalvaardigheden. Daarom zullen we, wanneer de animatiefilm wordt vrijgegeven, nog een speciale Ronaldo zien.

+ نوشته شده در  دوشنبه 16 ارديبهشت 1398ساعت 20:42  توسط yidao liu 

Wu Lei ondersteunt Liverpool om de Champions League te winnen

Elke voetbalfan heeft zijn favoriete team en atleten zijn geen uitzondering. Wu Lei, een Chinese speler die zojuist de goedkope voetbalshirts van de Spanjaard heeft opgezet, heeft ook zijn favoriete team: Liverpool. Hij hoopt dat Liverpool de Champions League wint dit jaar.

We weten allemaal dat Liverpool woensdagavond in Barcelona zal spelen. De halve finale van de Champions League heeft enorme aandacht getrokken. Liverpool is een van de sterkste voetbalteams in Engeland. Zelfs veel Europese fans zijn trots om een Liverpool shirt te dragen. En de prestaties van Liverpool in de Champions League van dit jaar zijn zeer indrukwekkend. Ze elimineerden Baye München en Porto de een na de ander.

Dus ze zijn nu een wedstrijd voor Barcelona. Geen wonder dat Wu Lei hen steunde om de Champions League-trofee van dit jaar te winnen. Al met al kijken we uit naar deze spectaculaire topconfrontatie.

+ نوشته شده در  دوشنبه 16 ارديبهشت 1398ساعت 20:42  توسط yidao liu 

Messi is de enige leidende speler in La Liga

Sinds Real Madrid Cristiano Ronaldo verhandelde aan Juventus, heeft Barca geen serieuze rivalen in La Liga. Vervolgens symboliseren hun rode en blauwe goedkope voetbalshirts het beste van de La Liga-clubs. En hun belangrijkste ster, Lionel Messi, is de enige grote speler in La Liga geworden.

Dit is niet overdreven, omdat Messi het super vermogen heeft om zijn Barcelona shirt te evenaren. Hij heeft zojuist nog een groot wapenfeit voltooid in ronde 35 van La Liga. Zijn doelpunt in de 63e minuut van de wedstrijd bezorgde Barca een 1-0 overwinning op Levante. En de overwinning zorgde ervoor dat Barca de titel van de La Liga drie rondes vroegtijdig won. Alle Barcelona-fans in Camp Nou werden gek toen Messi de trofee pakte.

Messi scoorde dit seizoen 34 doelpunten in 36 wedstrijden in La Liga, meer dan alle andere spelers. Na het winnen van de La Liga-titel van dit jaar, wordt hij de eerste speler in Barcelona die 10 La Liga-titels wint. Hij maakt zijn eigen geschiedenis in de La Liga.

+ نوشته شده در  چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398ساعت 1:35  توسط yidao liu 

Sanchez moet harder werken

Alexis Sanchez, die dit seizoen 18 Premier League-wedstrijden speelde, slaagde er niet in nieuwe lofbetuigingen toe te voegen aan de Manchester United shirt, scoorde slechts één doelpunt en drie assists. Spelers worden betaald in verhouding tot hun mogelijkheden en het salaris en de prestaties van Sanchez liggen niet op hetzelfde niveau.

Voor voetbalclubs kunnen spelers worden gekocht en verkocht als goedkope voetbalshirts. En spelers verliezen hun waarde als ze niet worden gewaardeerd door de club. Tegelijkertijd, als het vermogen van een speler niet aan de verwachtingen van de club voldoet, is hij gedoemd tot eliminatie. Dus als Sanchez in de toekomst niet harder werkt, zal hij Manchester verenigd moeten verlaten en opnieuw beginnen. Het zal niet gemakkelijk zijn voor een 30-jarige veteraan.

Tot nu toe zijn alleen Inter Milan bereid om Sanchez te ondertekenen, maar ze eisen een grote loonsverlaging voor hem. Dat was zeker niet wat hij wilde. Dus hij moet harder werken om zijn huidige salaris te behouden.

+ نوشته شده در  يکشنبه 8 ارديبهشت 1398ساعت 16:15  توسط yidao liu 

Juventus zou meer aandacht moeten schenken aan teamwork

In de kwartfinales van de Champions League speelde Juventus Ajax. Helaas werd Juventus uiteindelijk geëlimineerd met een totale score van 3-2. Het enige doelpunt dat ze in de wedstrijd scoorden kwam van Cristiano Ronaldo, die de nummer 7 Juventus shirt droeg. Hij was echter nog steeds niet in staat om het team te leiden om te winnen.

Ronaldo heeft het dit seizoen heel goed gedaan, maar de overwinning van een team wordt niet bereikt door één speler. De kracht van een enkele speler in het voetbal is immers beperkt. Een voetbalteam bestaat uit 11 spelers die dezelfde goedkope voetbalshirts dragen. Ze werken met elkaar samen en vertrouwen elkaar volledig, waardoor ze een verenigde kracht vormen. Juventus faalde deze keer juist omdat ze teamwork verwaarloosden.

Dit is jammer voor de inspanningen van Ronaldo. Hij had gehoopt Juventus naar de laatste Champions League-titel te leiden. Maar Juventus is nog steeds een potentieel team. We hopen dat ze het belang van teamwork van deze mislukking kunnen leren.

+ نوشته شده در  چهارشنبه 4 ارديبهشت 1398ساعت 21:36  توسط yidao liu